Ονειρεύεστε το δικό σας πολυτελές σκάφος; Μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Είμαστε ειδικοί στη σύγχρονη κατασκευή

Η Indigo Marine δημιουργήθηκε το 2008. Στόχος μας είναι να σχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε φουσκωτά υψηλών επιδόσεων. Από το 2008 μέχρι σήμερα η εταιρεία επικεντρώθηκε στην έρευνα, την ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την κατασκευή σκαφών υψηλών επιδόσεων, επαγγελματικών, στρατιωτικών και πολυτελών χειροποίητων σκαφών.

Στην Indigo Marine δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην:

Σχεδίασέ το όπως θέλεις

Χρησιμοποιώντας την εξειδίκευση της ομάδας σχεδιαστών της εταιρείας, η λίστα των προϊόντων έχει εμπλουτιστεί με πολυτελείς τύπους, καθένας από τους οποίους μπορεί να προσαρμοστεί στις ακριβείς ανάγκες του πελάτη.

INDIGO 32 HYBRID

Οι απαιτήσεις της αγοράς, για σκάφη υψηλών επιδόσεων και παράλληλα και χαμηλών κατανάλωση σε να και ρύπων, οδήγησε την εταιρεία στο να δημιουργήσει το καινοτόμο «INDIGO 32 HYBRID». Η χρήση μίας ειδικής μονάδας που διαιρεί το H2O στα άτομά του και τροφοδοτεί το υδρογόνο για να υποστηρίζει τα καύσιμα και να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά καύσης του κινητήρα, προσφέρει καλύτερες επιδόσεις και βελτιωμένη απόδοση καυσίμου.

INDIGO MARINE USA

Το 2015 η INDIGO MARINE USA Corp., δημιουργήθηκε στο Μαϊάμι της Φλόριντα, ξεκινώντας μια νέα εποχή δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Αμερική.